Треньорът на Верея Илиан Илиев внесе яснота пред БЛИЦ СПОРТ

...
Треньорът на Верея Илиан Илиев внесе яснота пред БЛИЦ СПОРТ
Коментари Харесай

Илиан Илиев пред БЛИЦ: Ще изиграем за чест мача с Витоша, после всеки решава

Треньорът на Верея Илиан Илиев внесе изясненост пред БЛИЦ СПОРТ към това, което се случва и ще се случва в старозагорския клуб. Вчера играчите отхвърлиха да упражняват поради забавени заплати, награди и пари за наеми, а през днешния ден имаха среща с управлението. След нея те възобновиха тренировки, а наставникът разкри какво тъкмо се случва. В понеделник Верея има посещение на Витоша (Бистрица), което е с начален час 18:00.

„ Дойде човек от управлението и изясни, че това, което бяха дали обещание при започване на сезона няма по какъв начин да бъде обезпечено и изпълнено. Оттук нататък всеки състезател взема решение самичък за себе си какво ще бъде бъдещето му. Дали ще разтрогват по взаимно единодушие, дали ще вървят на трибунал или ще останат “, стартира Илиев пред БЛИЦ СПОРТ.

„ С футболистите взехме решение да изиграем мача с Витоша за чест. След това има две седмици отмора, в които всеки един ще вземе решение самичък за себе си какви дейности ще предприеме. Решихме да упражняваме и да излезем против бистричани. Заради клуба, поради достойнството, мачът би трябвало да се изиграе “, добави експертът.

„ Моето бъдеще? Ще взема решение, откакто видя кои футболисти ще останат.Сега най-съществен е мачът с Витоша “, приключи Илиев.
Юри СЛАВЧЕВ/БЛИЦ СПОРТ
ВСИЧКО ЗА ПЪРВА ЛИГА
Първа лига, сезон 2017/2018 - телевизионна стратегия
Следете с БЛИЦ СПОРТ: Първа лига - прехвърляния и подготовка
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР