Треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов заяви, че отборът му е ...

Треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов заяви, че отборът му е

Стойчо Младенов: Адаптацията към терена беше трудна

Треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов съобщи , че отборът му е срещнал съществени трудности с акомодацията към изкуствения терен на ст. " Аспмира " , което е усложнило дилемата на " армейците " против " Бодьо " .

След загубата с 0:2 в Норвегия в Лигата на конференциите, наставникът на ЦСКА показа и какво може да се вземе за образец от скандинавския отбор , намиращ се във впечатляваща серия от 22 мача без проваляне във всички турнири.

" Трудно влезнахме в мача, сложна беше акомодацията към терена. Докато се ориентираме и адаптираме, ни отбелязаха гол. След това, характерно второто полувреме, поизравнихме играта, имахме няколко благоприятни условия близко и вътре в наказателното поле, само че бяха неуспешни. Мисля, че второто полувреме беше равностойно. " , стартира Младенов пред bTV.

" Исках да вкарам повече експанзия в средата на терена, тъй като там този тим е извънредно положителен . Не можа да се получи заради акомодацията към терена. "

" Закъснявахме да покрием хората, оставяхме ги свободни при всяка една смяна на местата, която упражняваше противникът. Закъснявахме и с препредаването и с покрието. Tова беше казусът през първото полувреме. "

" От " Бодьо " може да се вземе като образец опцията на треньора при всеки един трансферен прозорец да прибавя качество. Трайността на работата на треньора - пет години е тук. " , разяснява наставникът на ЦСКА.

Източник: btvnovinite.bg