Треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов ще даде пресконференция преди мача

...
Треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов ще даде пресконференция преди мача
Коментари Харесай

Стойчо Младенов и Жозе Моуриньо застават пред медиите днес

Треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов ще даде конференция преди мача от шестия кръг на груповата фаза на Лигата на конференциите с Рома. Срещата с медиите ще се организира през днешния ден в зала " Родина " на Националния стадион " Васил Левски ". На нея ще участва и полузащитникът Карло Мухар, който също ще бъде разполагаем за въпроси от страна на публицистите.

Официалната подготовка на ЦСКА преди дуела с " вълците " ще се състои на клубната база в Панчарево и ще се поведе от 17 ч. Първите 15 минути на заниманието ще бъдат открити.
 Мухар става плеймейкър на ЦСКА?
Мухар става плеймейкър на ЦСКА?

В мача с Рома

Пресконференцията на гостите от Рома ще се организира също през днешния ден от 19 ч., а на нея ще участват треньорът Жозе Моуриньо и полузащитникът Браян Кристанте. " Джалоросите " няма да проведат подготовка в София и ще имат занятие в Италия преди отпътуването си за България.

Поради условия на Рома и УЕФА наличието на публицисти в зала " Родина " ще бъде редуцирано сензитивно поради дребния потенциал съгласно КОВИД-стандартите на европейската централа. Представителите на италианския клуб ще проведат конференцията си единствено пред водещите национални и спортни медии у нас, осведоми формалният уебсайт на " алените ".
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР