Треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов почти сигурно няма да може

...
Треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов почти сигурно няма да може
Коментари Харесай

Юга под въпрос за дербито с Левски, Жеферсон до последно виси за Рома

Треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов съвсем несъмнено няма да може да разчита на Амос Юга за Вечното дерби с Левски, оповестиха от пресслужбата на клуба. Френският халф получи травма в мача със Славия през уикенда, когато напусна терена наложително, и до последно ще бъде под въпрос за дуела със "сините " на 26 септември.

От медицинския щаб на "червените " разкриха, че Юга има мускулно разтежение, което не е тежко, само че ще са нужни сред 10 дни и 2 седмици, до момента в който възобнови тренировки. Заради контузията полузащитникът няма да играе и против Рома в първия мач от груповата фаза на Лигата на конференциите този четвъртък (16 септември).

Другият наложително сменен футболист от мача със Славия - Жеферсон, също е с сходна травма. Стандартният интервал на възобновяване е от 7 до 10 дни, само че медицинският щаб на ЦСКА прави всичко допустимо да вдигне бразилеца на крайници за гостуването в Рим.

Юга и Жеферсон не упражняваха със своите съотборници през днешния ден, като се подложиха на профилирани процедури за лекуване въз основата в Панчарево. Отборът ще отпътува за Италия в сряда сутринта, като се чака Стойчо Младенов и неговите ученици да бъдат на летище София в 9:00 ч., когато представителите на медиите ще могат да зададат своите въпроси на треньора и някои от играчите преди заминаването.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР