Треньорът на ЦСКА-София Нестор Ел Маестро ще има основната дума

...
Треньорът на ЦСКА-София Нестор Ел Маестро ще има основната дума
Коментари Харесай

Ел Маестро ще има последната дума за четирима нови на “Армията”

Треньорът на ЦСКА-София Нестор Ел Маестро ще има главната дума за новите попълнения на “Армията”. На него са му препоръчани 4 играчи, които са гледани дълго време и са утвърдени от селекционния съвет на клуба. Ел Маестро обаче първо ще се запознае с техните качества и по-късно ще бъде решено дали да подпишат. В момента младият експерт отделя по над 3 часа дневно, в които да гледа видеозаписи на набелязаните футболисти.

Предложените играчи са 4-ма, като измежду тях има повсеместен бранител и централен нападател. В най-кратки периоди се чака да има решение от Ел Маестро за тях. Някои източници даже настояват, че харесаните са дали единодушие да преминат в ЦСКА-София, само че наставникът първо би трябвало да каже “да” и по-късно ще се стигне до сключване на контракти.

До края на месеца се чака “Армейците” да се подсилят с най-малко 3 или 4 нови футболисти. Някои от тях може да се причислят към тима още по време на лагера в Тетевен, който завършва в понеделник, а други са чакани в Австрия. Идеята е тези футболисти да запишат минути в контролите и да са на линия за старта на евроучастието на ЦСКА-София.

Първият мач на “червените” в Лига Европа ще е на 12 юли. “Армийците” ще са в Тетевен до 18 юни, когато играят и първата си контрола в подготовката против Етър. Футболистите ще почиват на 19 и 20 юни като се изключи звездата Каранга, който има да наваксва с кондиционната подготовка. На 21 тимът лети за втория си лагер в Австрия. Там предстоят още 4 контроли - на 23-и с Нагасаки, на 27-и с Уфа, на 30-и с Шахтьор и на 2 юли с Брьондби. Каранга ще запише минути в част от инспекциите, само че сигурно ще пропусне тази с Етър. На 6 или 7 юли пък ще се организира формалното показване на тима на последната контрола.

“Тема спорт”
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР