Треньорът на ЦСКА Саша Илич говори за подкаста на клубната

...
Треньорът на ЦСКА Саша Илич говори за подкаста на клубната
Коментари Харесай

Илич: ЦСКА и Левски остават най-големите клубове в България

Треньорът на ЦСКА Саша Илич приказва за подкаста на клубната телевизия на Партизан в края на зимния лагер на армейците в Белек. Младият експерт за следващ път разяснява лидерската позиция на отбора след първия дял от шампионата.

„ Първи сме в класирането пред Лудогорец. Те са първенци в последните 11 години и това е положително достижение за нас. Дава ни мотивация да продължим да работим дори повече в идващите месеци. Ще бъде мъчно, изключително против толкоз първокласен противник. Ако става дума за класа, те превъзхождат всички тимове в шампионата. Но ЦСКА и Левски не престават да са най-големите отбори в България. Затова имам обвързване към почитателите, хората в клуба и шефовете да се борим за всички титли – шампионската купа и купата на страната. Това изисква управлението всяка година “, съобщи Саша Илич в родината си.

Наставникът разяснява и обстановката в родния му Партизан.

„ Бил съм част от Партизан през целия си живот. Естествено, че проследявам всичко, което се случва с тима. В контакт съм с някои футболисти и хора от щаба. Наясно съм с всичко, което става в Партизан. Откакто аз започнах да играя, не е имало толкоз дълъг интервал, в който отборът да не е ставал първенец (б.р. – за последно белградчани подвигнаха купата през сезон 2016/17). Сигурен съм, че тази суша ще завърши напълно скоро и Партизан ще се завърне към печеленето на трофеи. Освен това през есента отборът се показа мощно в евротурнирите и чакам да отстрани Шериф Тираспол в елиминациите на Лигата на конференциите “, добави сръбският треньор на ЦСКА.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР