Треньорът на ЦСКА Нестор Ел Маестро изрази мнение, че Левски

...
Треньорът на ЦСКА Нестор Ел Маестро изрази мнение, че Левски
Коментари Харесай

Треньорът на ЦСКА даде предимство на Левски в дербито

 Жеков: Божинов няма с какво толкоз да заплаши ЦСКА
Треньорът на ЦСКА Нестор Ел Маестро изрази мнение, че Левски ще има минимално предимство против неговия тим предвид на това, че ще има по-лесен мач през седмицата за Купата на България.

Сърбинът показа мнението си след триумфа над Ботев (Враца) с 2:0. " Армейците " победиха с 2:0 в мач от деветия кръг на Първа лига, който се игра на стадион " Огоста " в Монтана.

" Всеки мач е сложен, това е сериозна седмица за нас, тъй като имаме 3 мощни мача, удовлетворен съм, че направихме първата стъпка към триумфа ", съобщи треньорът на столичани.

" Ще бъде мъчно във вторник против Монтана. Мачовете за Купата постоянно за по-специални, а дербито е най-трудният дуел от всички. Не считам, че в дербитата има любимец. Мисля обаче, че Левски има леко предимство, тъй като за Купата няма кой знае какъв брой сложен мач (б.р. " сините " срещат Атлетик Куклен).

Ще създадем всичко допустимо да спечелим срещите с Монтана и Левски ", разяснява Ел Маестро.

ЦСКА остава на лагер в Монтана, където във вторник (25 септември) от 19:00 часа на стадион " Огоста " ще се изправи против едноименния тим в мач от 1/16-финалите на шампионата за Купата на България. В идващия кръг от Първа лига е първото постоянно дерби за сезона. ЦСКА ще одобри Левски на Националния стадион " Васил Левски " на 29 септември (събота) от 17:00 часа.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР