Треньорът на ЦСКА Любослав Пенев заяви, че на тима предстои

...
Треньорът на ЦСКА Любослав Пенев заяви, че на тима предстои
Коментари Харесай

Любо Пенев: Предстои ни тежка година, но ЦСКА ще бъде по-силен

Треньорът на ЦСКА Любослав Пенев съобщи, че на отбора следва тежка година, само че " армейците " са подготвени и ще бъдат по-силни спрямо последните няколко месеца. Днес наставникът на " алените " получи наградата за най-хубав на месец май, когато изведе ЦСКА до трофея за Купата на България.

" Ще бъде по-силен ЦСКА. Не споделям от предходната година, споделям от последните три месеца. Разполагам със съществени експерти. Убеден съм, че тимът ще е по-силен през идната година, имам предвид след две-три седмици. ", съобщи Пенев.



Снимка: Lap.bg

" В момента има доста спекулации, когато е трансферен интервал. Има доста клюки, които вървят. Ще има информация за нови попълнения. В момента не е належащо да я оповестявам. Колко като численост няма да споделям. Не ги взимаме на кг. Имаме нови попълнения, чакам нови футболисти. Когато видя, че футболистите са в съблекалнята с оборудването на ЦСКА, тогава споделям, че някой футболист е част от нашия тим. Каквото е належащо се прави, с цел да се надгради равнището и качеството на тима ".

" Ще има преотстъпени футболисти. В околните дни ще се знае къде ще отидат. Ще има оптималната централизация във всеки един от шампионатите. Ние ще преследваме оптимално високо местата в шампионатите, където ще участваме. Не би трябвало да го дублирам. Мисля, че към този момент го споделих. Не би трябвало да се задоволяваме с нещо криво-ляво. Ще търсим най-високото равнище. Така би трябвало да бъде. Важното е, че има конкуренция по постовете. Това е значимо за един тим с високи цели. В момента вървим доста добре ".

Снимка: Lap.bg

" Следя и всичките мачове, когато имам опция. Не са малко футболистите, които бих привлякъл. Наблюдаваме мачове на високо равнище с групови осъществявания. Ние сме в България, разполагаме с разнообразни бюджети. Нека да бъде по-скромни, реалисти. Това не значи, че ние няма да търсим това, което може да притеглим, че да повдигнем равнището си ".

" Една от задачите ни е да надвием " Лудогорец ". Самочувствие се придобива освен с победа над избран противник, а с непрекъснати победи. Един тим би трябвало да е непрекъснато мощен, с цел да не губи точки. Ако от 6 мача, си спечелил 2, не излиза сметката. Без значение кой е противникът. Контролите са с различен вид темперамент, тъй като има ротации и се пробват нови играчи, само че и там се търси победа. Във значимите мачове точките се броят. Ние се стремим към победа във всеки един мач. Така се гради един добър отбор с непрекъснато мощна игра. Не може клатене. Тогава печелиш мачове и трофеи "

Снимка: Lap.bg

Пенев разяснява и жребия за втория прелиминарен кръг на Лигата на конференциите. Там " алените " ще се изправят против спечелилия от срещата сред " Струга " от Северна Македония и " Лиепайа " от Латвия. Вторият отбор е притежател на Купата на страната си, до момента в който македонците са учредени едвам преди 6 години и през предходния сезон приключиха на трето място в класирането на шампионата.

" Очаквахме от този вид съперници. В никакъв случай не би трябвало да има подценяване. На това образовам моите футболисти и към този момент би трябвало да сме готови за всеки един противник. Започваме разузнаване и чакаме дуела. На лагер сме сега ", сподели Ел Голеадор.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР