Треньорът на ЦСКА Любослав Пенев прие спокойно загубата с 0:2

...
Треньорът на ЦСКА Любослав Пенев прие спокойно загубата с 0:2
Коментари Харесай

Ел Голеадор: Трябва ми време да променя ЦСКА

 Черно море писа двойка на ЦСКА в дебюта на Любо Пенев
Треньорът на ЦСКА Любослав Пенев одобри умерено загубата с 0:2 от Черно море на " Тича " при подновяването на шампионата в Първа лига.

" В някои моменти бях неудовлетворен, само че в други се получи това, което би трябвало. Продължаваме да се готвим. Това е пътят, ще проучваме. Каквото и да вършим, мачът е приключил към този момент. Нуждаем се от усъвършенстване във всяко едно отношение. Трябва да сме готови да се пазиме, да нападаме...Опитвам новипнеща, върша ротации, и то постоянно. Двама не бяха в групата - Смоленски и Мауридес.

Всички футболисти пасват, само че в някои мачове ще има промени. Колкото и да звучи тривиално, се готвим мач за мач. От една седмица съм треньор, срещам се с всичко. Не мога да кажа какъв брой време би трябвало, с цел да трансформира ЦСКА. Ние ще работим против времето.

Всичко би трябвало да се оправи сред мачовете. Момчетата схващат, само че едно е да приказваме, друго е да минем през доста часове процедура ", добави Ел Голеадор.

" Остават ни директни дуели, и освен. В никакъв случай не би трябвало да се отпускаме. Предупредил съм от първия миг - за ЦСКА няма маловажни мачове. Ще играем на 100 % от опциите си ", приключи експертът, който размени на пожар сърбина Нестор Ел Маестро след завръщането на тима от подготовката в Испания.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР