Треньорът на ЦСКА Любослав Пенев коментира равенството 1:1 с Арда.

Треньорът на ЦСКА Любослав Пенев коментира равенството 1:1 с Арда. ...

Любо Пенев: Едни бият със спорна дузпа, други изравняват със спорна дузпа


Треньорът на ЦСКА Любослав Пенев коментира равенството 1:1 с Арда. Специалистът изрази недоволството си от получената дузпа за гостите в самия край на мача.

"Отсъдиха спорна дузпа. Едни бият със спорна дузпа, други изравняват със спорна дузпа. Току-що го гледах по телевизията. Наблюдавам представянето на главния артист, защото те искат да бъдат винаги в полезрението", започна Пенев.

"Направих ротации, доволен съм от отбора. Първото полувреме може би не го изиграхме, както очаквахме, но като цяло съм доволен. Разсеяност не е имало, по-скоро отборът бе малко уморен. Но нормално - през два дни мач, случват се такива неща. Продължаваме си по програмата и не се отклоняваме. Убедени сме, че това е правилното, което правим", продължи треньорът на ЦСКА.

"Всички играха добре, индивидуални разбори не правя пред вас. Редно е вие да правите разбори на тези, които споменах. Разминаваме се доста сериозно във виждането за правилно, коректно и безпристрастно съдийство - за пореден път."

"Ние сме група от 24-25 футболисти. Не може всички да играят. Бачкане и конкуренция - така се става. Ще имаме успех срещу Лудогорец, ние сме оптимисти", завърши Пенев.

Източник: fakti.bg