Треньорът на спартаклии изрази задоволство от първата им контрола на

...
Треньорът на спартаклии изрази задоволство от първата им контрола на
Коментари Харесай

Васил Петров: Целта на Спартак е влизане в елита

Треньорът на спартаклии изрази удовлетворение от първата им контрола на турска земя.

Наставникът на Спартак (Варна) Васил Петров похвали футболистите си след първата контрола на отбора в Турция. Соколите изгубиха с 0:1 от Олимпик (Ташкент), защото пропиляха няколко положителни обстановки за гол.

“Радвам се, че се получи здрав мач. Търсим борбата, търсим моменти, в които да забележим на какво равнище сме. Първото полувреме вятърът попречи да покажем по-хубава продукция. Смятам, че чисто тактически сме сносно и се видяха доста хубави моменти. Изпуснахме една обстановка, при която даже нямаше вратар на вратата поради вятъра. Второто полувреме се случи същото нещо. Нещото, върху което би трябвало да работим, е тактически с новите момчета. Някои още не са подготвени и на моменти губехме контрола през втората част. Като цяло съм удовлетворен. Радвам се, че се получи здрав мач.

Не предвиждаме да има хора, които да си заминат. Засега това са хората, на които ще разчитаме.

Вече казахме, че желаеме в efbet Лига, казахме, че това е задачата. Радваме се по отношение на изискванията за подготовка, те са съвършени. Надявам се да свършим работа във всички аспекти - както физически, по този начин и тактически. Целта е влизане.

Доста аспекти желаеме да подобрим. Има доста неща, които би трябвало да променим. Трябва да приспособяваме новите към играта ни. Чисто тактически търсим някои промени, с които да изненадаме съперниците ни през втория полусезон ”, сподели пред Sportal.bg Васил Петров.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР