Треньорът на Славия Златомир Загорчич изрази съжаление от резултата при

...
Треньорът на Славия Златомир Загорчич изрази съжаление от резултата при
Коментари Харесай

Загорчич: Равностоен мач, липса на концентрация ни провали

Треньорът на Славия Златомир Загорчич изрази страдание от резултата при гостуването на Черно море. Според сърбина Славия е стояла равностойно, само че липса на централизация във значими моменти е довела до загубата с 0:2.

“Изиграхме равносилен мач. Равенството му подхождаше, само че Божилов направи разликата с фантастичния си гол. Доволен съм от показаното от момчетата на терена. Играха добре, сътвориха положения. Продължаваме да си преследваме задачите. Днес бях направил доста промени, само че това не се отрази на играта ни. Просто дребен спад в концентрацията през първото полувреме докара до получавенето на гол в нашата врата.

За вратаря Емануеле Джерия ще знаем по-късно какво е положението му. Нямам терзания за вратарския пост преди мача с Ботев за купата. Антонис Стергиакис тренира към този момент обикновено. Направихме прекрасен турнирен резултат в първата среща (1:2) и би трябвало да изиграем мъдро реванша. Има отмалялост у играчите в последните мачове, защото не са привикнали на този сбит темп ", разяснява Загорчич.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР