Треньорът на Сакраменто Дейв Йейгър се изказа по изцяло положителен

...
Треньорът на Сакраменто Дейв Йейгър се изказа по изцяло положителен
Коментари Харесай

Дончич разполага с безкраен потенциал, вярва съперников треньор

Треньорът на Сакраменто Дейв Йейгър се изрече по напълно позитивен метод за словенската звезда на Далас Лука Дончич, откакто Кингс надделяха Маверикс като посетител. 19-годишният европеец не стопира да впечатлява, а против калифорнийския отбор изнесе следващия си мощен мач, с което предизвика изявлението на Йейгър.

“Може би с идването му се прокрадваше концепция, че опциите му са лимитирани ненапълно. Това обаче не е по този начин. Не виждам таван за него, за наше страдание. Потенциалът му е безконечен. А това е ужасно за Далас, а също по този начин и за цялата Лига”, разяснява Йейгър, чийто тим можеше да вземе Дончич в Драфта тази година, само че се спря на крилото Марвин Багли.

Досега през сезона Лука има по 18.2 точки, 6.7 битки и 4.6 асистенции, а при снощното проваляне от Сакраменто вкара 28 точки, даде 9 асистенции, овладя 6 битки и лиши 1 топка, стреляйки 60% от игра.

Към сегашния миг от сезона както Кингс, по този начин и Мавс са в борбата за плейофите в Западната конференция, която в извънредно конкурентна.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР