Треньорът на Рома Пауло Фонсека призна превъзходството на Севиля след

...
Треньорът на Рома Пауло Фонсека призна превъзходството на Севиля след
Коментари Харесай

Фонсека: Направихме всичко възможно, но Севиля бе по-добрият отбор

Треньорът на Рома Пауло Фонсека призна превъзходството на Севиля след загубата на неговия отбор с 0:2 на 1/8-финала в Лига Европа. Той съобщи, че испанците справедливо са спечелили, тъй като са по-добрият отбор.

" Разочарован съм, само че би трябвало да призная, че заслужавахме да загубим. В този миг Севиля е по-добрият тим. Те играха по-добре и постановиха превъзходството си в мача. Направихме всичко допустимо, само че е мъчно да победиш тим, който играе по-добре от теб. Лесно е в този момент да се намерим оправдания ", съобщи Фонсека.

" Аз съм главният провинен за загубата, само че би трябвало да гледаме действително, а това значи да признаем, че Севиля е по-добрият тим. Сега ми предстоят значими решения. Отборът завоюва множеството си мачове в Серия " А " в последно време, играехме добре, тъй че не виждах причина да променям схемата. Ако бях я трансформирал за днешния дуел, това можеше да наруши салдото в играта ни. Трудно е да го приемем, само че истината е, че противникът просто игра по-добре ", сподели още португалецът.

Лига Европа 1/8 кръг, четвъртък 6 август  Севиля 2:0краен резулат  Рома
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР