Треньорът на Рома Жозе Моуриньо отказа да застане пред медиите

...
Треньорът на Рома Жозе Моуриньо отказа да застане пред медиите
Коментари Харесай

Моуриньо отказа да говори пред медиите след загубата от Фиорентина

Треньорът на Рома Жозе Моуриньо отхвърли да застане пред медиите на конференцията след загубата от Фиорентина (1:2). Това проваляне дефинитивно постави завършек на очакванията на " вълците " за топ 4 и класиране за Шампионската лига през шампионата. Все отново те ще имат още един късмет да го създадат, в случай че завоюват Лига Европа.

Не е ясно каква тъкмо е повода, само че с изключение на Моуриньо и всички играчи на Рома не приказваха пред медиите. Твърди се, че това е било по категорично разпореждане на Специалния. Вероятно това е, с цел да запазят цялостна централизация за идния край със Севиля в Лига Европа в сряда.

Иначе Жозе получи жълт картон по време на мача за спор със съдиите и това ще значи, че няма да води тима в последния мач за сезона в Серия " А " против Специя. Другата неприятна вест за " вълците " бе, че Стефан Ел Шаарауи напусна терена контузен и не е ясно какъв брой сериозен е казусът и дали ще се възвърне до сряда за финала.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР