Треньорът на Рома Жозе Моуриньо даде официалната си пресконференция преди

...
Треньорът на Рома Жозе Моуриньо даде официалната си пресконференция преди
Коментари Харесай

Моуриньо: Стоичков е №1 и ви чувствам като приятели, но излизаме за победа

Треньорът на " Рома " Жозе Моуриньо даде формалната си конференция преди дуела с ЦСКА в София от Лигата на конференциите. Специалния съобщи, че усеща всички българи като другари и Христо Стоичков е международен №1, само че на следващия ден тимът му излиза за победа.

" Джалоросите " се нуждаят от триумф, с цел да запазят възможностите си за първото място в групата. То минава през неверна стъпка на " Бодьо Глимт ", който гостува на " Зоря " в другия дуел.

ЦСКА - " Рома " можете да гледате на следващия ден от 19:45 ч. директно по bTV Action. Коментарното ни студио, с водещ Иван Боянов, стартира в 19:00 ч.

Снимка: Lap.bg

" За нас е значимо да победим с концепцията, в случай че спечелим да бъдем първи. Ако " Бодьо " победи също, ще останем втори, само че това, което зависи от нас, ще го създадем. Знам, че ще бъде мъчно с ЦСКА, тъй като те заслужават повече точки от настоящия им актив. Затрудниха ни в Рим, само че ние би трябвало да победим "

" Не мисля, че времето ме е трансформирало доста. Може би съм станал по-спокоен, само че считам, че имам същата обич към футбола. През 2004-а година имах щастието да спечелим Шампионската лига, само че през днешния ден играем в Лигата на конференциите и желая " Рома " да завоюва този шампионат, тъй като е първи. Ако го създадем, ще останем в историята. "

Снимка: Getty Images

" 80-те и 90-те години бяха златни години за българския футбол. Имахте положителни футболисти, които играеха из цяла Европа и аз вардя доста положителни мемоари оттогава. Хората, които познавах и специфичното отношение, което имам към Стойчо (Младенов), който също идва като мен от дребен град, се резервираха до през днешния ден. Те бяха с изключение на положителни футболисти, а и положителни хора. Всеки път, когато съм в България, се усещам вкъщи. Онова потомство беше доста огромно. После отидох в " Барселона " и срещнах футболист №1 в света – Христо Стоичков. Чувствам ви като другари, само че на следващия ден няма да усещам хората против мен като такива, защото излизаме за победа. ", разяснява Моуриньо.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР