Треньорът на Реал Мадрид Зинедин Зидан заяви, че тимът му

...
Треньорът на Реал Мадрид Зинедин Зидан заяви, че тимът му
Коментари Харесай

Зидан: В "Реал" няма еуфория, само работа и отдаденост

Треньорът на " Реал " Мадрид Зинедин Зидан съобщи, че отборът му остава крепко стъпил на земята, макар четирите точки задатък на върха в Примера дивисион пред главния противник " Барселона ".

" Играчите ми знаят, че сезонът е дълъг и сложен. В " Реал " няма еуфория, тъй като нищо не сме спечелили. Тук има единствено работа и отдаденост, с цел да бъдем на равнище в оставащите мачове и да опитаме да ги спечелим. ", съобщи Зидан в конференцията си преди гостуването на " Атлетик " Билбао.

За дуела с баските кралският клуб ще бъде без 100-милионния Еден Азар, който продължава да лекува травма.

" Еден наподобява ще пропусне и този мач. Има контузия и не желаеме да поемаме непотребен риск. Надявам се да не е нещо съществено и да го забележим още веднъж преди края на сезона. Дано се възвърне бързо. Азар сигурно е отчаян от метод, по който се развива акцията за него. Но освен аз, а и всички в клуба желаеме да му помогнем. Това е първа година за него в " Реал " и той желае да помогне на отбора. Когато няма тази опция, не е благополучен. "

До края на сезона в Ла Лига остават пет кръга, а " Реал " се е прицелил в първа купа от 2017 година насам и 34-та в клубната история.
Последни Най-четени
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР