Треньорът на Реал Мадрид Карло Анчелоти говори след успеха на

...
Треньорът на Реал Мадрид Карло Анчелоти говори след успеха на
Коментари Харесай

Анчелоти: Вини ме ядосва понякога с рисковата си игра

Треньорът на Реал Мадрид Карло Анчелоти приказва след триумфа на отбора с 3:1 като посетител на Алмерия в дуел от втория кръг на Ла Лига.

Той не пропусна да похвали Джуд Белингам за двата си гола: „ Това е поради зрелостта и личността, които има. Помага, че е бил в Германия. Той се приспособява доста добре към лигата и нашия жанр. Това е доста хубаво “.

„ Алмерия ни изненада при първата контраофанзива, която направи. Може ли да се пазиме по-добре? Да, само че това беше съвършена контра и те вкараха. Имат качество. Не сме си изгубили мозъка и имахме подвижност. Това, че играчите нямат закрепена позиция и придвижванията на Винисиус, Родриго и Белингам карат съперника да се усеща неловко “, сподели Карлето за Алмерия.

„ Мобилността, която имат, е добра за нас, с цел да сътворяваме благоприятни условия. Дано не престават по този начин. Ще имаме мачове, в които ще има по-малко благоприятни условия. Пейката е добре покрита с Хоселу, състезател с друг профил и наличие в зоната “, съобщи той за атакуващите футболисти на своя отбор.

Накрая той леко се оплака от играта на Винисиус: „ Не желая да му лишава гения, само че от време на време рискува доста и малко се нервирам. Но различен път се вълнувам от представянето му. Равносметката е, че се вълнувам доста повече пъти, в сравнение с се нервирам “.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА
Последвай Новини 24/7 в Facebook Последвай Новини 24/7 в Google News


КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР


PromoMall.bg