Треньорът на РБ Лайпциг Юлиан Нагелсман заяви, че клубът няма

...
Треньорът на РБ Лайпциг Юлиан Нагелсман заяви, че клубът няма
Коментари Харесай

Лайпциг даде зелена светлина за трансфер на Вернер в Англия

Треньорът на Република България Лайпциг Юлиан Нагелсман съобщи, че клубът няма да пречи на звездата Тимо Вернер, в случай че самият нападател изяви предпочитание да напусне клуба.

Вернер е измежду най-желаните остриета в европейския футбол през последните сезони, реализирайки впечатляващите 76 гола в 130 мача за "биковете ". Сред главните претенденти на подписа на германеца са британските грандове Ливърпул и Манчестър Юнайтед.

Наставникът на Вернер в клубния му отбор Нагелсман в допълнение зареди спекулациите, заявявайки, че няма да стои на пътя на никой състезател, който счита, че се развива с по-бързи темпове, в сравнение с самият клуб.

"Посъветвал съм доста играчи да захвърлят халката на настоящия си клуб и да преследват по-големи цели. Бих направил същото и с Тимо Вернер, в случай че той усеща, че се развива по-бързо, в сравнение с клуба ", съобщи треньорът.

Това е в противеречие с изявлението на спортния шеф на Лайпциг Маркус Кроше, който предизвести британските колоси, че клубът няма желание да продава в близкото бъдеще.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР