Треньорът на Пари Сен Жермен Маурисио Почетино нямаше как да

...
Треньорът на Пари Сен Жермен Маурисио Почетино нямаше как да
Коментари Харесай

Почетино призна превъзходството на Манчестър Сити

Треньорът на Пари Сен Жермен Маурисио Почетино нямаше по какъв начин да е удовлетворен след отпадането на отбора му на на полуфинал в Шампионската лига на Европа по футбол. Френският първенец загуби и реванша с Манчестър Сити (0:2). Той счита, че и шансът не е бил на страната на неговия отбор в този мач.
" Играхме по този начин, както бяхме възнамерявали. Започнахме доста мощно, създадохме положения и доминирахме над Манчестър Сити, а това не е елементарно. Не доста тимове могат да преобладават против тях. Понякога във футбола ти би трябвало и % шанс в избрани интервали от мача. Те бяха безупречни в офанзива. Отбелязаха ни от обстановка, когато пресирахме високо, с дълга топка. Трябва да поздравя Манчестър Сити, тъй като те вършат страховит сезон. След шест или седем години работа Пеп се оправя добре. В същото време съм горделив и от моите играчи за положителното им показване ", съобщи Почетино.
Той разяснява и аления картон на Анхел ди Мария, както и отсъствието на звездата Килиан Мбапе.
" В 180-те минути на двата мача към 40-45 играхме с човек по-малко. Това е голямо преимущество за противника. Но и това го има във футбола. Борихме се и останахме в мача до самия край. Тази вечер не беше нашата, нито предходната в Париж. Не можем да се оправдаваме с отсъствието на Мбапе. Ние сме тим. Неприятно е, че той не игра и не можа да помогне на тима, само че това не може да ни бъде опрощение. Най-малкото, тъй като като тим играхме добре ", добави аржентинецът.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР