Треньорът на oлимпийската вицешампионка от Рио 2016 Мирела Демирева -

...
Треньорът на oлимпийската вицешампионка от Рио 2016 Мирела Демирева -
Коментари Харесай

Треньорът на Мирела Демирева: Вярвах във възможностите й

 Мирела Демирева стигна до среброто на европейското в Берлин
Треньорът на oлимпийската вицешампионка от Рио 2016 Мирела Демирева - Маринус ван Лювен е бил изцяло спокоен по време на финала при скока на височина на европейското състезание в Берлин.

Въпреки че българката пропусна височини, на които се решаваха медалите – 194 см и 198 см, той е бил убеден в силите на състезателката си. Демирева трябваш еда взема решение с последния си опит на 200 см дали ще завоюва отличие, или ще се подреди пета в конкуренцията. 

" Това сме го упражнявали. На надпреварите преди този момент, тя също скача по този начин ", сподели Ван Лювен.

Демирева пък през вчерашния ден отдели огромна част от времето си, с цел да прекара с треньора си. Двамата се отдадоха на разходка с колела към забележителностите на Берлин. Тя даже отхвърли няколко телевизионни изявленията, с цел да бъде с наставника си.

" Изключително значимо е да покажа уважението си и респекта към моя треньор, тъй като той е тук поради мен, сподели Мирела. - Ние сме екип и имаме една цел, работим дружно за нея. Той е един от най-хубавите ми другари, той ми е преподавател. Разбира се, извънредно значимо е аз да демонстрирам увежението сим към него, тъй като всички триумфи дължа на него ".
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР