Треньорът на не скри задоволството си от успеха с 2:0

...
Треньорът на не скри задоволството си от успеха с 2:0
Коментари Харесай

Конте: Такива победи ти дават увереност

Треньорът на не скри задоволството си от триумфа с 2:0 в дербито с. Това е първа победа за " нерадзурите " против " бианконерите " от септември 2016 година насам, а също и за Антонио Конте над някогашния му отбор. Наставникът похвали своите играчи и съобщи, че сходни победи дават убеденост.

" За да победиш тим като Ювентус, който е насочна точка за всеки тим в Италия, би трябвало да покажеш най-хубавото. Точно това направихме довечера. Бяхме се подготвили добре и се веселя, че вярно бяхме разгадали методите, по които можем да нараним Юве. Момчетата извършиха проекта идеално и съм доста удовлетворен. Подобни победи ти дават убеденост и ти демонстрират, че си на прав път ", съобщи Конте.

" Все още считам, че Юве е с едни гърди освен пред Интер, само че пред всички останали тимове в Италия, само че ние работим крепко, с цел да стопим изоставането си. Виждате, че Интер си връща същинското лице, както в Италия, по този начин и в Европа, тъй като стигнахме до финала в Лига Европа. Отпадането от Шампионската лига този сезон е отворена рана, която още носим, само че играчите знаят, че могат да се учат от сходни провали и да ги употребяват като мотивация те да не се повтарят още веднъж ", добави наставникът.

Серия А 18 кръг, неделя 17 януари  Интер 2:0краен резулат  Ювентус
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР