Треньорът на Монтана Владимир Иванов - Фугата остана доволен от

...
Треньорът на Монтана Владимир Иванов - Фугата остана доволен от
Коментари Харесай

Владимир Иванов: Започнахме стъписани, но после проявихме характер

Треньорът на Монтана Владимир Иванов - Фугата остана удовлетворен от представянето на неговите футболисти в мача с Нефтохимик (4:2). Те губеха с два гола още първоначално, само че съумяха да създадат страховит поврат. Наставникът призна, че в началните минути играчите му са били стъписани, само че ги похвали за показания темперамент.

“Началните 30 минути бяха кошмарни за нас, не знам за какво се получи по този начин. След първия гол, след изпуснатата дузпа тимът не приличаше на себе си, само че с течение на мача обърнахме резултата. Това е хубаво, че футболистите се окуражиха. Във футбола е по този начин - може да губиш с 2, даже 3 гола, само че отново да обърнеш мача. Важното е, че момчетата откриха сили, демонстрираха темперамент и обърнаха резултата в наша изгода. Започнахме малко стъписани след този ранен гол и изпуснатата дузпа. След това показахме, че можем да играем добре. Мисля, че момчетата могат още доста. Дано покажем същинското си лице”, съобщи Иванов

“Във футбола е по този начин - губиш, правиш еднакъв, печелиш - това е част от спорта. Важното е да продължаваш и да вярваш, че можеш и всякога да играеш за победа. Колкото повече победи, толкоз по-добре за самочувствието. Първо се надявам да покажем по-добър футбол по-добра игра, да вкарваме голове, да радваме хората. Ще се борим за призовите места, само че конкуренцията е огромна. Надявам се шампионата да е забавно и най-после ние да сме в първата тройка”, добави експертът.

“Много е рано да вършим някакви съпоставения с минаиля сезон. Имаме момчета които са нови в тима, следва да свикнат със съотборниците си. Хубаво е, че запазихме огромна част от ядрото на отбора. Дано с времето демонстрираме още по-добри игри”, сподели още Фугата.

“Всеки един предсотящ мач за нас е извънредно значим. Искам футболистите да играят футбол, да изпитват наслаждение, да демонстрират красива игра. Нещата ще се получат по-късно. Хубаво е че има мощни тимове. Първенството е дълго, има доста мачове. Може да стартираш добре, след това нещата да се объркат. Дано покажем неизменност и не сме неуверени. Има доста време”, приключи наставникът.
Втора лига 2 кръг, петък 26 юли  Монтана 4:2краен резулат  Нефтохимик
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР