Треньорът на Милан Марко Джампаоло настоява, че единствената разлика с

...
Треньорът на Милан Марко Джампаоло настоява, че единствената разлика с
Коментари Харесай

Джампаоло: Интер показа по-големия си опит

Треньорът на Милан Марко Джампаоло упорства, че единствената разлика с Интер при загубата с 0:2 от тях е била в по-големия опит на противника.

“Бяхме прекомерно неуверени първоначално. С напредъка на времето Интер сподели по-големия си опит. Не бях удовлетворен от прочувствената ни реакция след първия гол - станахме по-малко проведени и единни. Милан беше в играта от самото начало и само не ни доближаваше опит, което успяхме да компинсираме в известна степен. Играчите отиваха в елементи от терена, където не трябваше да бъдат, тъй че при загуба на топката, оставяхме непокрити пространства.
Marco Giampaolo insists the only difference between Inter and #ACMilan was “experience and we had been able to bridge that gap to a certain degree.” https://t.co/sI2SKRt3k7 #MilanInter #MILINT #SerieA #DerbyMilano #FCIM pic.twitter.com/0MQknMn6y9
— footballitalia (@footballitalia) 21 септември 2019 година Играейки напред, ние рискувахме, само че това е избор, който направихме. Да седим откъм гърба и да чакаме на контраофанзива щеше да е загуба на сила. Хареса ми куража да пращаме топката напред, като това продължи до първия гол, след което нарушихме подредбата си. Това сподели липса на зрялост ", съобщи след мача Джампаоло, който изненада с решението си да заложи за първи път на Рафаел Леао като титуляр.

“Леао е добър състезател - бърз и първгав е, има и техника. Реших, че скоростта му ще аргументи проблеми на отбраната на Интер. Трябва да се научи да остава в играта от самото начало. Диего Годин, който беше против него, да вземем за пример, е с друг опит. Хубавото нещо е, че Леао изобщо не е нерешителен футболист”, добави наставникът. Серия А 4 кръг, събота 21 септември  Милан 0:2краен резулат  Интер
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР