Треньорът на Милан Дженаро Гатузо прие философски загубата с 0:1

...
Треньорът на Милан Дженаро Гатузо прие философски загубата с 0:1
Коментари Харесай

Гатузо: Опитахме да изкачим планината, но не успяхме

Треньорът на Милан Дженаро Гатузо одобри метафизичен загубата с 0:1 от Ювентус на финала за Суперкупата на Италия. Той съобщи, че неговият отбор е опитал да изкачи планината, само че не е съумял.

“Поздравявам тима за представянето му. Още преди мача споделих, че този мач ще е като нанагорнище на планина. Опитахме, само че не успяхме. Не желая да разясня противоречивите моменти в мача. Признавам, че аленият картон на Кесие бе обективен. Единствената ми забележка е по кое време се употребяват технологиите. Имаше един миг със противоречива засада, само че страничният съдия подвигна флага. Отмениха два гола на Юве болести засада, като при единия оставиха играта да продължи и чак по-късно взеха решение. Това ме ядоса. Моят тим сподели темперамент и се бори с доста мощен конкурент. Сега ще бъдем без двама значими играчи против Дженоа”, съобщи Гатузо.

Гонсало Игуаин не бе в стартовата единайсеторка, като формалната позиция на клуба бе, че той е с простуда. Според слуховете обаче той умешлено е бил изваден поради идния му трансфер в Челси.

“Игуаин няма шанс сега. Снощи имаше температура и направихме всичко допустимо, с цел да се усъвършенства, само че той не се усещаше добре и избрах да пусна по-свеж футболист. Може да ви се стори като смешка, само че Игуаин не бе на фотографията със саудитския принц, тъй като се притеснявах, че може да болести с вируса някой от останалите играчи. Това бе персонално мое решение”, показа още експертът.

Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР