Треньорът на Лудогорец Валдас Дамбраускас говори след равенството на тима

...
Треньорът на Лудогорец Валдас Дамбраускас говори след равенството на тима
Коментари Харесай

Дамбраускас: Разочарован съм, че не победихме

Треньорът на Лудогорец Валдас Дамбраускас приказва след равенството на отбора му против . Това бе втора инспекция за разградчани на турска земя след успеха в първата среща с 2:1 над сръбския Бачка Топола.

„ Срещата приключи при тъждество, само че съм отчаян, тъй като създадохме повече положения и заслужавахме освен това. Но показахме темперамент, откакто изоставахме с 0:2 и стигнахме до 2:2. Както споделих след първата ни контрола, има неща, в които се оправяме добре, само че има и други върху, които да работим. Това в последна сметка е едвам втория ни мач и имаме време да се подобряваме. Като цяло не съм удовлетворен, че не спечелихме дуела “,заяви Дамбраускас.

„ Исках да виждам тим, който играе с огромна упоритост и предпочитание. В хода на срещата се смениха разнообразни интервали, в които играхме добре, само че и такива, в които не го правехме. Доволен съм от салдото и характера. Начина, по който играехме от едната фаза към другата. Създадохме 4-5 положения, в които не успяхме да вкараме. Не би трябвало да го позволяваме, тъй като в турнирните мачове ще ни костват точки. Тук се изправяме против мощни съперници. Детайлите би трябвало да се усъвършенстват всеки ден. Те са доста значими. Всеки ден работя с футболистите и виждам отговорите, които диря “, добави още той.

„ От първия ден се усещам ужасно и съм убеден. Тепърва ще се стиковаме, това е двустранен развой, в който аз ще споделям моите хрумвания и футболистите ще го възприемат. Срещнахме мощен съперник като Шахтьор и показахме положителни неща. Днес имаше почит против съперника и не би трябвало да вършим това “, сподели литовецът.
function showNative(obj) { setTimeout(function () { if ($( ".suggested-news " ).length > 0) { var nativeAdNumber = $(`.suggested-news`).children().length; var movedFirstRowArticle; var nativeAdd = $(`` + `` + `` + `` + `
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР