Треньорът на Лудогорец Димитър Димитров-Херо отговори остро на твърдения, че

...
Треньорът на Лудогорец Димитър Димитров-Херо отговори остро на твърдения, че
Коментари Харесай

Димитър Димитров видя пропаганда в твърдения за раздялата му с "Лудогорец"

Треньорът на " Лудогорец " Димитър Димитров-Херо отговори остро на изказвания, че ще се раздели с клуба през лятото. Според него изявленията са погрешни и са част от офанзива против " обичания му тим ".

" По мотив внушенията за моето бъдеще в " Лудогорец ", които от време на време се тиражират в средствата за всеобща информация, бих желал да ви уверя, че те са плод на измислици и са част от нормалната агитация против обичания ни тим ", съобщи Димитров в послание към последователите в уеб страницата на първенците.

Той увери, че " към сегашния миг " има отлични връзки със притежателите, управлението и футболистите. " Както всяко начало, и за мен бе сложна акомодацията в клуба, само че с течение на времето изградихме един страховит колектив. Не единствено с сътрудниците от спортно-техническата част и тези в детско-юношеската академия, само че и с всички останали сътрудници, които движат процесите в " Лудогорец ".

Димитров е уверен, че тимът ще реализира поставените от притежателите цели.

 Димитър Димитров видя агитация в изказвания за раздялата му с
© LAP.bg

В края на предходната година треньорът призна, че е мислел за овакантяване на " Лудогорец " след класирането за 1/16-финалите в Лига Европа. Тогава обаче по думите му бил разколебан от управлението.

" Твърденията, че напущам клуба през лятото са нечиста сделка, която цели да сътвори напрежение в тима в навечерието на плейофите, където ще се реши борбата за купата. Аз се усещам добре в България и съм уверен, че с " Лудогорец " занапред ще печеля доста оценки и ще радваме всички вас, последователите на " Лудогорец ", прибавя Димитров.

Шампионите са отпред в Първа лига, като имат преднина от три точки пред ЦСКА. До края на постоянния сезон остава един кръг, а по-късно в шестицата ще има още 10. След отпаданията от Лига Европа и Купата на България пред " Лудогорец " остава една цел - спечелването на седма поредна купа.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР