Треньорът на Локомотив (Пловдив) Александър Тунчев говори след победата с

...
Треньорът на Локомотив (Пловдив) Александър Тунчев говори след победата с
Коментари Харесай

Александър Тунчев: Не подходихме по най-добрия начин

Треньорът на Локомотив (Пловдив) Александър Тунчев приказва след успеха с 2:1 над Беласица в мач от шампионата за Купата на България.

" Не подходихме по най-хубавия метод. Играехме постепенно и не търсехме опцията за по-бързо напредване на топката. Знаехме още преди мача, че Беласица се групира добре. Това е прелестен тим. Ние сме печелили два пъти Купата, тъй че не мисля, че трябваше да обръщаме внимание на третодивизионен отбор като Беласица, а на себе си. Не подходихме по най-сериозния метод. Казах на играчите след срещата с Етър да играем с по-бързи придвижвания, само че не са си взели записка. По-голяма убеденост е нужна от централните бранители. Те са доста значими за изнасянето на топката.

Ще бъде мъчно, само че до момента в който имаме късмет да преследваме задачите си и в двата шампионата, няма да се откажем. С Бруно Акрапович се познаваме доста добре. Който от двата тима подходи по-добре, той ще завоюва идния мач. Саша Симонович е направил добър тим в Петрич поради средствата, с които разполага. Пожелавам му да се завърне в професионалния футбол ", разяснява Тунчев след дуела.
 Локомотив (Пловдив) победи Беласица с 2:1 за Купата на България
Локо (Пд) потрепери против Беласица, само че продължава отбраната на Купата

" Смърфовете " с поврат и победа с 2:1
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР