Треньорът на Локо (Пд) Бруно Акрапович разкри подробности за мача

...
Треньорът на Локо (Пд) Бруно Акрапович разкри подробности за мача
Коментари Харесай

Бруно Акрапович взима нов нападател в Локо

Треньорът на Локо (Пд) Бруно Акрапович разкри детайлности за мача с Ботев (Bp) през днешния ден, продажбата на Михалевич във Видзев Лодз и вероятността да бъде притеглен още един нов състезател.

" Предстои ни забавен дуел. Проучили сме добре Ботев и сме наясно, че са кадърен тим, който може да изненада всеки. Загубата с 0:4 от Берое беше изненадваща. Имат си недостатъци и ще опитаме да се възползваме от тях. Същото обаче се отнася и за моя тим. Трябва да работим по много елементи, в които не сме на равнище. Срещу Черно море (0:2) съм удовлетворен единствено от първите 20 минути, по-късно не показахме нашата игра. Това е едно от нещата, които би трябвало да променим, а и да имаме повече неизменност ", сподели Акрапович.

" Има значително проблеми в състава за мача с Ботев. Елитон е контузен, а Симеон Райков също има недоволства и двамата ще пропуснат срещата. Отделно и Банович е осъден, тъй че сме по-ограничени откъм варианти ", добави Акрапович.
 Славия - Локомотив(Пловдив) @@@
" Михалевич се представяше на равнище напоследък и породи интерес. Решихме да не го стопираме. Ще се оправим без него, имаме много играчи за върха на офанзивата - Митко Илиев, Аралица, а и Посинкович. Аралица особено не съумя да навлезе в нужната форма при започване на сезона. Той има потребност да играе по 90 минути и в този момент ще получи късмет. Не изключвам обаче да вземем още един млад нападател. Има такава възможност и ще забележим какво ще стане в идващите дни ", сподели още Акрапович пред “Тема спорт”. Първа лига 7 кръг, неделя 2 септември  Ботев (Враца) 18:45предстои  Локомотив (Пловдив)
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР