Треньорът на Левски Станимир Стоилов, заяви, че дербито с ЦСКА,

...
Треньорът на Левски Станимир Стоилов, заяви, че дербито с ЦСКА,
Коментари Харесай

Станимир Стоилов: Равностоен мач, по-опитният победи

Треньорът на " Левски " Станимир Стоилов, съобщи, че дербито с ЦСКА, изгубено от " сините " с 1:2 е било равностойно и решено от опита на играчите на " алените ". Според него отборът му е посочил предпочитание и воля, само че единствено те не са задоволителни и следва още доста работа.

Снимка: Lap.bg

" Смятам, че мачът беше равносилен. Естествено, по-опитният тим победи. Допуснахме две обикновени самостоятелни неточности, които бяха осъдени. Нашият тим има към момента много път да извърви. Беше добър миг, с цел да забележим и да преценим с изключение на груповите ни дейности и самостоятелната класа на играчите. Имаме над какво да работим общо взето. Ще ни трябват повече футболно самочувствие, повече убеденост. Играхме като еднакъв с еднакъв, просто по-опитният победи. ", разяснява треньорът на " Левски ".

" Те нямаха самодейността. Ние имахме териториално предимство, само че започнахме да ставаме по-неуверени в контрола на топката. Едва ли не, на моменти и краката не ни слушаха. Имахме обстановки близо до вратата, не можахме. Това нещо би трябвало да го провеждам. Този проблем сме го усетили и би трябвало да го отстраняваме. "

" Имаше предпочитание, имаше и воля, само че всякога единствено с готовност и воля не става. Отборът е непрекъснато смутен, нямаме естествени подготовки, няма естествени селекции, на парче се работи. Всичко би трябвало да се вкара в ред, с цел да чакаме положителни игри и резултати. "

Снимка: Lap.bg
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР