Треньорът на Левски Станимир Стоилов няма да прави много промени ...

Треньорът на Левски Станимир Стоилов няма да прави много промени

12 години суша: Левски ще прави още една крачка към голямата цел

Треньорът на Левски Станимир Стоилов няма да прави доста смени за днешния 1/8-заключителен дуел за Купата на България. Наставникът на сините съобщи, че ще залага в шампионата на младия вратар Пламен Андреев под рамката.

Борислав Цонев и Георги Миланов са с леки казуси и по всяка възможност на втория ще му бъде дадена отмора, до момента в който Ради Цонев е осъден.

обвързвани публикации

Наставникът на сините ще заложи в центъра на халфовата си линия на Андриан Краев и Борислав Цонев, а на мястото на финалния може да играе и Драган Михайлович.

В отбрана ще се завърне Христос Шели като по всяка възможност Гьоко Зайков ще получи отмора. По фланговете в защита ще работят Ивайло Найденов и Патрик-Габриел Галчев, а в нахлуване място на терена може да получи Мартин Петков.

От своя страна, треньорът на Септември (Симитли) Троян Радулов няма да прави доста смени и ще заложи на най-положителното, с което разполага.

Наставникът на втородивизионния отбор ще тормози синята отбрана с някогашния атентатор на ЦСКА и Пирин (Благоевград) Владислав Златинов. Опитният футболист водеше офанзивата в финалния дуел на тима против Марица Пловдив, приключил 1:1.

През 2012 година Септември Симитли елиминира на четвъртфинал ЦСКА на Стойчо Младенов след 2:1 вкъщи. Сега тимът гостува на „ Герена “ от 19:00 часа, а дуелът ще бъде излъчен по Диема Спорт, написа "Тема:Спорт ".

Източник: gol.bg