Треньорът на Левски Станимир Стоилов е вдигнал мерника на няколко ...

Треньорът на Левски Станимир Стоилов е вдигнал мерника на няколко

Мъри вдигна мерника на трио титуляри в ЛевскиТреньорът на Левски Станимир Стоилов е вдигнал мерника на няколко от главните си играчи. В събота "сините " с кански страдания обърнаха Локомотив (София) за 2:1 на националния стадион.

Те се оказаха догонващи още във 2-ата минута, само че стигнаха до триумфа с попадения на Здравко Димитров и Билал Бари. Те макар че потрепериха много за трите точки, като се наложи Николай Михайлов да избавя дузпа. Това бе и първата шампионатна победа за Станимир Стоилов.

свързани публикации

Треньорът на "сините " даде да се разбере от кого не е удовлетворен със промените си, написа "Тема спорт ". Първият изваден от игра бе националът Радослав Цонев. Халфът трябваше да напусне още в 54-ата минута, а на негово място се появи младокът Марин Петков и се наложи да се вършат и вътрешни разбърквания. Вторият заменен бе братът на Радослав-Борислав. Вместо него заигра привлеченият от Септември (София) Димитър Костадинов. Наред с това Стоилов имаше дежурните си забележки към кипърския юношески национал Христос Шелис. Мъри е неудовлетворен и от сътрудника му в отбрана Гьоко Зайков.

свързани публикации

Титулярните места на първите трима съществено стартират да изстиват. Още повече, че триото не за първи път играе нерешително. Така бе и в предходните два шампионатни мача на тима-провалите с 1:2 от ЦСКА, последвано от 2:4 против Лудогорец.

Интересното е, че Борислав Цонев е голмайстор на тима през сезона. Той има 5 попадения на сметката си. Ако не престава по този метод макар че, на негово място може да започна Марин Петков. Боби е употребен на позицията зад централния атентатор, а на нея може да играе и младокът.

Опция за промяна на Радослав е Димитър Костадинов, а на Шелис-Хосе Кордоба.

Снимка: Lap.bg

Източник: gol.bg