Треньорът на Левски Славиша Стоянович очевидно е твърд в решението

...
Треньорът на Левски Славиша Стоянович очевидно е твърд в решението
Коментари Харесай

Двама си тръгват от Герена след Нова година

 Треньорът на Левски се оглежда за най-малко двама нови
Треньорът на Левски Славиша Стоянович явно е корав в решението си да не разчита повече на Антони Белмонт и Ривалдиньо, които несъмнено разочароват с представянето си и не оправдават упованията на треньорския щаб с държанието си в мачовете и по време на заниманията, осведоми " Меридиан Мач ".

Французинът отхвърли да се поздрави със Стоянович при промяната си в злощастния мач със Септември (София) и точно той е на път да се окаже последният за него със синия екип.

Междувременно стана ясно, че бранителят на Левски Давид Яблонски може и да има съмнения дали да одобри предлагането за нов контракт с отбора, само че фамилията му е щастливо в София. Точно желанието на неговата половинка може да натежи и той в последна сметка да одобри изискванията, които му оферират от управлението на “сините ”.

Към момента другите варианти пред него са свързани с Азия. Яблонски имал оферти от клубове в Китай и Япония, само че с изключение на финансовата страна, от там не можели да завоюват с нещо бранителя и околните му, които избират да не сменят толкоз фрапантно ситуацията и метода си на живот.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР