Треньорът на Левски Петър Хубчев отново не бе доволен, а

...
Треньорът на Левски Петър Хубчев отново не бе доволен, а
Коментари Харесай

Хубчев след 4:1: Не съм доволен!

Треньорът на Левски Петър Хубчев още веднъж не бе удовлетворен, а по-скоро отчаян от играта на футболистите си, макар че отборът записа безапелационна победа с 4:1 при визитата си на Дунав в Русе на старта на новия сезон в efbet Лига. Това бе и дебютен мач за някогашния селекционер на националния отбор отпред на „ сините “ в шампионата. Според него единственото хубаво от този мач е резултатът.

На Левски следва реванш против Ружомберок в първия квалификационен кръг на Лига Европа, откакто завоюва с 2:0 първата среща в Словакия, а Хубчев съобщи, че играчите му би трябвало да са пределно стимулирани. Той за следващ път прикани управлението на клуба да му обезпечи нови попълнения, което за него е огромен проблем сега.

„ Само резултатът е впечатляващ. Не знам дали не ставаме все по-взискателни, само че мисля, че не играхме доста добре. Не е неприятно да си придирчив, то не е неприятно да не играят добре и да побеждаваме, само че видяхме недостатъци. Аз намирам за добре, че вършим положения, само че вкарахме четири и пропуснахме още толкоз. Трябва да подвигаме равнището и ще се оплача още веднъж – на нас ни трябват хора “, показа Хубчев след мача.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР