Треньорът на Левски Петър Хубчев бе доволен от показаната игра,

...
Треньорът на Левски Петър Хубчев бе доволен от показаната игра,
Коментари Харесай

Хубчев: Очакваме още нови попълнения

Треньорът на Левски Петър Хубчев бе удовлетворен от показаната игра, макар че отборът загуби от съветския първенец Зенит (Санкт Петербург) с 0:1 в контрола, която се игра в австрийския град Куфщайн. Наставникът разкри още какъв брой нови попълнения чака и по кое време се надява да има решение по въпроса.

" За Зенит не знам, за нас играта е повече от добра, супер удовлетворен съм, че стартирахме с тези два мача, целяхме две разнообразни неща, получи се по-добре. Отношението към мача, това се вижда, и то против Зенит. Двама-трима от дребните футболисти бяха стреснати първоначално, само че го преодоляха това нещо. Да не бързаме с израстванията, имаме проблеми в офанзива, до ден-два се надявам да имаме решение на въпроса, само че отношението, себераздаването е напълно друго, чакаме двама-трима души, написа се за доста хора, водим се от максимата, че клубовете чакат до край преди да оповестят прехвърлянията си. Надявам се до на следващия ден да има някакво решение ", показа наставникът след мача.

" Какво имате поради? Доколкото знам има проблеми с няколко други футболисти, за какво не ме питате за тях ", разяснява Хубчев на въпрос обвързван с Валери Божинов.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР