Треньорът на Левски - Николай Костов заяви след , че

...
Треньорът на Левски - Николай Костов заяви след , че
Коментари Харесай

Николай Костов: Имаше безспорен червен картон за Лудогорец

Треньорът на Левски - Николай Костов съобщи след , че някои от решенията на основния арбитър са повлияли за крайния резултат.

„ Започнахме доста добре мача. През първите 20 минути превъзхождахме тима на Лудогорец. В тези минути, когато имаше противоречиви отсъждания, нашите играчи започнаха да отклоняват вниманието си и допуснахме гол. След това положихме оптимално старания да изравним резултата, само че не успяхме да го създадем. Можеше мачът да се развие по различен метод, в случай че някои от отсъжданията на съдията бяха по-различни. В 60 минута имаше неоспорим червен картон за Лудогорец. Имаше и други противоречиви моменти, които няма по какъв начин да разисквам в този момент. Мисля, че заслужавахме повече. Съжалявам за момчетата и за публиката “, коменитра експертът.

„ Лудогорец е един от най-хубавите тимове. Имат опитни играчи с доста европейски мачове. Мисля, че нашият тим не им отстъпва. Представихме се почтено в този мач. Да, може би се отдалечаваме от челните места, само че имаме дух и колектив. Развиваме се доста добре. Публиката на Левски ми въздейства прочувствено. Винаги почитам поддръжката на публиката на Левски. Във времето мисля, че ще се промени отношението им към мен ", сподели Костов.

Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА
Последвай Новини 24/7 в Facebook Последвай Новини 24/7 в Google News


КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР


PromoMall.bg