Треньорът на Левски Лукойл Тити Папазов смята, че силите са

...
Треньорът на Левски Лукойл Тити Папазов смята, че силите са
Коментари Харесай

Тити Папазов: Ще компенсираме тяхното самочувствие с нашия опит

Треньорът на Левски Лукойл Тити Папазов счита, че силите са изравнение преди срещата с литовския Шяуляй. Шампионите гостуват в първи мач от квалификациите на Шампионската лига, а ответния дуел ще се играе в събота в София.

“Тръгваме с упоритости. Надяваме се на добър първи мач, с който да запазим по всякакъв начин възможностите. Отиваме само с мисълта за победа, независмо от това, че срещаме представител на една от най-големите школи в Европа. Спрямо обстановката считам, че сме добре подготвени”, сподели Папазов преди последната подготовка на своя тим на родна земя.

Бившият народен селекционер добави, че с изключение на отсъстващите Божидар Аврамов и Христо Захариев, които бяха с националния тим, през последната седмица наедно с тима не са се готвили и Патрик Рембърт и Калоян Иванов, които са имали разнообразни здравословни проблеми.

“Малко недомислено, националните тимове завършват на 17 септември, а на 20 има мач с клубовете”, разяснява Тити по този начин наболялата тематика за прозорците от от международните квалификации.

“С изравнени благоприятни условия сме. Те са представители на огромна школа. Надявам се, че ние имаме по-опитни играчи, които са играли на по-високо равнище в Европа. Ще компенсираме тяхното самочувствие с нашия опит”, продължи той.

“Те нямаха национални състезатели и през цялото бяха дружно, тъй че може би това е някакво предимство”, добави Папазов.

Първият мач е в четвъртък (20 септември).
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР