Треньорът на Лацио Маурицио Сари остана доволен от себераздаването на

...
Треньорът на Лацио Маурицио Сари остана доволен от себераздаването на
Коментари Харесай

Сари: Разочарован съм от резултата, но не и от играта

Треньорът на Лацио Маурицио Сари остана удовлетворен от себераздаването на своите футболисти в дуела с Ювентус от 1/4-финала за Купата на Италия. " Орлите " изгубиха с 0:1 гостуването си в Торино и отпаднаха от шампионата, само че наставникът похвали играчите си за вложеното усърдие на терена.

" Разочарован съм от резултата, само че не и от играта. Липсваше ни нещо във финалната третина, само че през множеството време не дадохме късмет на Ювентус да поеме контрола. Просто не успяхме при пасовете в наказателното поле, поемането на самодейността и пробивите. Ювентус не ни остави доста пространства, защото се бе прибрал надълбоко и ни чакаше да нападаме. Трябваше ни малко повече разпоредителност, с цел да намерим път през отбраната им. Разочароващо е, че отпадаме, само че не мога да се оплача от представянето на тима. Контузията на Чиро ни сложи в обстановка, че тези футболисти трябваше да играят много мачове през януари и очевидно са позагубили остротата си. Играем през три дни и на процедура в последния месец не сме водили естествени тренировки. Завръщането на Чиро ще ни помогне да създадем някои ротации в състава ", съобщи Сари.

Той реши да остави звездата на отбора Сергей Милинкович-Савич на аварийна пейка, като сърбинът влезе през второто полувреме.

" Той бе играл във всеки от последните ни 6 мача и трябваше да му дам отмора. Има други обстановки и други шампионати, които не можем да подценим. Сергей има изиграни над 3000 минути този сезон, тъй че би трябвало да почива постоянно, когато това е допустимо ", добави експертът.
 Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция " Домът на почитателите "
Сари мощно подлага на критика решението за осъществяване на международно състезание през зимата. Той към момента не може да каже тъкмо какъв брой зле се е отразило това на неговите играчи.

" Реакциите на другите играчи след международното са много разнообразни. Матиас Весино не изглеждаше по никакъв начин добре, когато се завърна от Катар, до момента в който Сергей бе малко по-добре. Всичко е доста субективно и е мъчно да кажа освен това ", приключи наставникът.

" Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР