Треньорът на женския волейболен отбор Марица (Пловдив) Борислав Крачанов заяви,

...
Треньорът на женския волейболен отбор Марица (Пловдив) Борислав Крачанов заяви,
Коментари Харесай

В Марица трупали опит в Шампионската лига

Треньорът на женския волейболен тим Марица (Пловдив) Борислав Крачанов съобщи, че трупането на опит в Европа е най-важното на този стадий за тима, а не резултатите. Крачанов приказва след дуела с полския първенец Група Азоти Хемик (Полице) в Шампионската лига, който маричанки изгубиха с 0:3 гейма (20:25, 9:25, 20:25).

" След мача постоянно можем да кажем, че е можело да създадем още. Няма защо да съжаляваме. Явно за момента това са ни силите. Те ни стигат да спечелим 20 точки против един от най-хубавите тимове в Европа, което за нас като млад състав е от огромно значение.

Момичетата с такива мачове, тази борбеност, която посочваха израстват още повече. Това за тях е скъп опит. Важното е тези млади да натрупат опит и самочувствие и в българското състезание да си свършим работата и да завоюва шампионата.

Целта ни за мача в Румъния е да изглеждаме още по-добре и да бъде още по-подредени. Искаме да спечелим колкото се може повече точки. Важно е девойките да демонстрират добър волейбол и да натрупат опит, който ще им помогне в бъдеще. Въпрос на време е нещата да се случат още по-добре ", съобщи Борислав Крачанов.

Разпределителката на Марица (Пловдив) Лора Славчева пък призна, че отборът е играл страхливо.

" Мога да кажа, че първия и третия гейм играхме относително добре. Бяхме много плахи, посрещането ни куцаше. Не вярвахме в себе си и излязохме уплашени. Притеснението може би ни повлия много.

Особено в третия гейм най-после се разиграхме. Надявам се в Румъния да покажем това, което упражняваме, да се забавляваме и да покажем страст ", съобщи волейболистката на Марица.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР