Треньорът на Интер Антонио Конте не остана доволен от равенството

...
Треньорът на Интер Антонио Конте не остана доволен от равенството
Коментари Харесай

Конте: Заслужавахме повече

Треньорът на Интер Антонио Конте не остана удовлетворен от равенството 1:1 с Фиорентина. Това е второ следващо отчаяние за “нерадзурите” за седмицата, откакто в сряда изгубиха от Барселона (1:2) в Шампионската лига и не съумяха да стигнат до 1/8-финалите в шампионата. Наставникът обаче счита, че и в двата случая отборът му е заслужавал повече.

“И в двата мача не заслужавахме резултатите, които се получиха. Срещу Барселона си платихме за пропуснатите положения, като получихме два гола от две благоприятни условия за противника, в които можехме да действаме по-добре. Днес видях мощен отговор от тима. В края обаче още веднъж останахме разочаровани от изравнителния гол. Заслужавахме повече както през днешния ден, по този начин и в мача с Барселона. Трябва да подобрим играта си в завършващата фаза и в защита”, счита Конте.

“Не мога да се оплача от напъните и отношението на играчите. Това е развой на израстване и ще би трябвало самообладание до момента в който се учим от грешките си. Ако нямаме самообладание и чакаме, че би трябвало да побеждаваме във всеки мач единствено тъй като сме Интер, няма да прогресираме”, добави експертът.

Серия А 16 кръг, неделя 15 декември  Фиорентина 1:1краен резулат  Интер
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР