Треньорът на говори преди двубоя от 5-ия кръг на Втора

...
Треньорът на говори преди двубоя от 5-ия кръг на Втора
Коментари Харесай

Фийни: Доволен съм от показаното до момента

Треньорът на приказва преди дуела от 5-ия кръг на Втора лига сред Пирин и. Срещата е на следващия ден, 27 август, от 19:00 часа.

„ Уверени сме. Така би трябвало да бъде за всеки мач – да тръгваме с настройката, че би трябвало да спечелим. Знаем, че ще бъде доста, доста сложен мач, тъй като имат положителни млади играчи. Общо взето съм удовлетворен от показаното досега от началото на сезона. В първия мач (б.а против Хебър в Пазарджик) направихме положително показване. Не желая да се връщам обратно, само че ни анулираха чист гол тогава. Негативният прелом беше мачът в Симитли. Но тези неща се случват при започване на шампионата. Представянето ни против бе положително. Без да недооценявам другите тимове, мога да кажа, че играхме с доста положително движение. Искам играчите да го задържат и отсега нататък. При тази наситена стратегия – 5 мача за 20 дни, е обикновено по време на паузата, която следва, някои играчи да получат малко повече отмора, а други да упражняват повече. Вярвам, че това е вярно. Паузата е опция да свършим много работа. Като цяло съм удовлетворен от работата, която момчетата правят. Тренират крепко всеки ден. Подкрепям всеки един от тях на 100% “, съобщи мениджърът ни пред Пирин ТВ.

След четири кръга Пирин е на трето място в класирането, с актив от 7 точки и голова разлика 9:5. До този миг " орлетата " имат две победи, едно тъждество и една загуба. От своя страна Лудогорец 2 се намира на 7-мо място в класирането на Втора лига. Тимът от Разград има 2 победи и 2 загуби досега с голова разлика 4:4. Втора лига 5 кръг, петък 28 август  Лудогорец 2 19:00  Пирин (Благоевград)
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР