Треньорът на ФК ЦСКА 1948 Тодор Янчев и спортният директор

...
Треньорът на ФК ЦСКА 1948 Тодор Янчев и спортният директор
Коментари Харесай

Тошко Янчев: Целта е Европа

Треньорът на ФК ЦСКА 1948 Тодор Янчев и спортният шеф на клуба Кирил Котев приказваха пред клубната телевизия на " алените " в последния ден от подготвителния лагер на тима в Турция. Двамата направиха равносметката за свършената работа в Белек, както и за представянето на столичани в контролните срещи.

" Свикнах с новия пост, с новата отговорност, която имам. Свикнах с ситуацията в клуба. За мен тя не е нова. Футболистите се напаснаха към мен, както и аз към тях, тъй че сега виждам един адаптивен развой, който върви по най-хубавия метод ", стартира Янчев.

" Нека не забравяме първите дни в София, където свършихме доста физическа работа. Вече трета седмица сме тук и изискванията за работа за отлични. Нека да има постоянно една концепция какво да гонят играчите. Качеството и класата им е много висока. Могат повече от това, което го дават досега ", продължи наставникът на " алените ".

" Абсолютно всичко се разви както беше планувано. Каква работа да се свърши до първата контрола, след което имахме едно малко организационно събитие. Пропадна ни контролата с Партизан, само че реагирахме добре. Намерихме различен противник, също класен и успяхме да приключим още малко физическа работа. Гледаме напред. Случи се неразбирателство, от което и двата клуба излязоха по най-хубавия метод ".

" Бързо успяхме да се сработим с екипа. Гледаме в една цел, която е в идния полусезон. Доволен съм от всички, които взимат присъединяване в процеса ".

" Като резултати и метод на осъществяване на контролите срещнахме много положителни противници. Съумяхме да вземем даже победи, което е значимо, само че най-важна е самата игра. От мач на мач имаме прогресивен напредък. Изчистваме дребните елементи. Потенциалът на този тим е много висок, тъй че не си вършим измислени заключения. Много повече може този тим от това, което сподели ", счита Янчев.

" Опитах се да дам еднакъв късмет на всички играчи. Към момента всички дадоха най-хубавото от себе си. Ще настъпят промени до първия мач. Има по-малко от две седмици. 90% съставът ми е явен, само че има позиции, на които се двоумя. До последно ще имаме съмнения предвид на качеството, което разполагаме. Конкуренцията не би трябвало да е проблем. Ние сме като едно семейство и би трябвало да работим върху огромната ни цел ".

" Абсолютно съм удовлетворен от всички. И от новите играчи, и от тези, които останаха в тима. Тяхното оставане и предразполагане на новите играчи към съблекалнята мина доста безпрепятствено. От първите дни се усещат все едно са от дълго в тима. Радвам се, че климатът в тима е на високо равнище ".

" Нямаме предпочитана цел. Борим се за класиране в евротурнирите. Надявам се напролет да гледаме настъпателен, сполучлив и ефективен тим ", сподели още старши треньорът.

Подобни тематики разяснява и Кирил Котев:

" Лагерът минава доста добре. Всичко каквото бяхме запланували, го направихме. Имаме отлични условия за една добра работа. Знам какво ни чака и се стараем. Дадено ни е всичко, с цел да можем да се представим добре ", съобщи той.

" Моите наблюдения са, че всичко, което беше като концепция сложено, го направихме. Има постоянно какво да се желае още, само че на този стадий сме удовлетворени както от треньорите, по този начин и от всички футболисти, от тяхното усърдие и съществено отношение ", продължи Котев.

" По-важното в контролите е, че играта се приближава до тази, която търсим. За нас персонално резултатите не са значими, дават самочувствие и убеденост, само че не е най-важното. Напипваме метода, по който желаеме да играем. Доволни сме от представянето на тима като цяло досега ".

" Екипната работа бих отличил аз, всички са единни и се вижда на терена. Контролата с Партизан е уговорена от дълго време. В последния миг е имало разминаване, което не е по виновност на нито един от двата клуба. Реагирахме бързо. Веднага намерихме противник и подготовката си продължи по проект ".

" Първият полусезон се направиха много позитивни игри. Футболистите демонстрираха, че може да им се гласоподава доверие. Новите футболисти, които бяха привлечени, демонстрираха положителни игри и заслужават да са в клуба. С тяхното привличане се усилва конкуренцията в тима. Това ни беше и концепцията през цялото време. Засега не мисля, че ще се притеглят нови футболисти. Фуртадо ни чака в София. Той до един месец ще стартира да тренира наедно с тима ".

" Ние нападаме както шампионата, по този начин и Купата на България. През пролетта ще гледаме атакуващ и печеливш тим ", сподели на финала на изявлението си спортният шеф на ФК ЦСКА 1948.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР