Треньорът на Ференцварош Серхий Ребров е на мнение, че Лудогорец

...
Треньорът на Ференцварош Серхий Ребров е на мнение, че Лудогорец
Коментари Харесай

Ребров: Лудогорец е фаворит, но ние ще дадем най-доброто от себе си

Треньорът на Ференцварош Серхий Ребров е на мнение, че Лудогорец е любимец в утрешния мач сред двата отбора, който би трябвало да дефинира кой ще премине груповата фаза на Лига Европа и ще продължи към директните елиминации.

Украинецът счита, че “орлите” са доста по-опитният отбор на европейската сцена, само че неговият тим никога няма да се откаже от битката.

“И двата отбора ще дадат всичко от себе си, с цел да се класират напред, тъй че съм сигурен, че ще забележим доста трогателен мач. Много от играчите ни към момента не са привикнали да играят по два мача на седмица. "

"Лудогорец има по-голям интернационален опит и играе пред лична аудитория, тъй че може да бъде считан за любимец. Мачът стартира от 0:0, ние ще би трябвало да се съсредоточим върху нашата игра и да дадем най-доборто от себе си, с цел да реализираме задачата си. Нужна ни е победа, само че това не внася напрежение у играчите, а в противен случай - стимулира ги. Възможността съществува и би трябвало да се борим за нея”, сподели Ребров
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР