Треньорът на Етър Велико Търново Красимир Балъков реагира бързо и

...
Треньорът на Етър Велико Търново Красимир Балъков реагира бързо и
Коментари Харесай

Балъков беснее срещу слуховете, че ще смени Хубчев в националния

Треньорът на Етър Велико Търново Красимир Балъков реагира бързо и опроверга информациите, че ще смени Петър Хубчев като селекционер на националния тим на България.
 Петър Хубчев чака пределна мотивация от Косово
По-рано през днешния ден беше оповестено, че е допустимо някогашният бранител да поеме Левски и легендата на Щутгарт ще бъде назначен начело на " лъвовете ", които довечера гостуват на Косово в европейска подготовка.

Балъков употребява обществените мрежи, с цел да разяснява тематиката. Ето какво написа той:

" БЪЛГАРСКИЯТ МАНТАЛИТЕТ ЗАБИ НОЖ В ГЪРБА НА БЪЛГАРСКИЯ ФУТБОЛ

Във връзка с изявления в средствата за всеобща информация, от през днешния ден - 25 март, засягащи името ми, съм задължен да отговоря:

Първо: Никой от БФС не е водил диалози с мен за каквито и да е промени или назначения.

Второ: Днес националният тим има доста значим мач в Косово и такива подправени вести, могат да доведат до съществено напрежение и нагнетяване на ситуацията. А тъкмо в този момент на футболистите е належащо успокоение и централизация.

Трето: В момента се приготвям за последната фаза на шампионата и идния дуел за Купата на България с моя клубен тим Етър и по никакъв метод не искам моите футболисти да отвличат вниманието си от поставените цели в шампионата и шампионата за Купата, които преследваме.

Четвърто, само че не по значимост: Аз не послужвам и не пазя ничии ползи. Имам контракт, последвам прецизно своята стратегия и сходни спекулации не могат да ме отклонят от дилемите и работата ми в Етър.

И за край: Желая триумф на националите и Петър Хубчев довечера! ".

Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР