Треньорът на Дунав Русе Людмил Киров призна, че отборът му

...
Треньорът на Дунав Русе Людмил Киров призна, че отборът му
Коментари Харесай

Треньорът на Дунав: Явно не си върша работата добре

Треньорът на Дунав Русе Людмил Киров призна, че тимът му се нуждае от съществено усъвършенстване след изиграването на първия мач на тима му против Левски. Столичният отбор надви при визитата си в Русе с 4:1, а Киров подчертава, че тимът му е играл солидно единствено през първите 15 минути.

„ Мисля, че първият четвърт час напипахме ритъма, само че малко не ни доближаваше в завършека. Нашите флангови футболисти не бяха акуратни при последния пас, а всяка една неточност против тимове като Левски се санкционира. Каквото и да кажа след четири гола, ще е малко. Идва идващ мач и ще опитаме да не вършим същите грешки”, разяснява треньорът на Дунав.

„ Явно не си правя работата като хората, откакто има такива неточности. Мисля, че желанието беше голямо, стараха се. Аплодисменти, въпреки всичко това е Левски”.

„ Нищо ужасно не е станало, само че при наш бърз гол щеше да е друго. Физически най-после силите ни намаляха”, продължи Киров.

„ Днес имахме група от 17 индивида група. Свилен Щерев е контузен и осъден. Селекцията при нас е отворен развой, тъй че гледаме да се подсилим с 1-2 положителни футболисти. На всеки един пост имаме добра конкуренция, само че при крайните бранители имаме липси”, приказва още Киров.

„ Аз съм уверен, че мачът с Ботев Пд ще е доста сложен. За нас всеки мач е сложен и ще се борим до края. Искам да виждам Дунав да играе през целия мач, както играхме против Левски в първите 15 минути”, приключи Людмил Киров.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР