Треньорът на Черно море Илиан Илиев попълни групата с юноши

...
Треньорът на Черно море Илиан Илиев попълни групата с юноши
Коментари Харесай

Групата на Черно море за предстоящото гостуване на Арда

Треньорът на Черно море Илиан Илиев попълни групата с юноши от школата на клуба за гостуването на Арда от 7-ия кръг на efbet Лига. Причината е многото контузени футболисти в лагера на " моряците ". От 18-те отпадат нападателят Исмаил Иса, Родриго Енрике, Стефан Станчев, Йонуц Нягу и Велислав Василев, оповестяват от клуба.
 Исмаил Иса ще лекува травма най-малко две седмици
Исмаил Иса ще лекува травма най-малко две седмици

Другият контузен в отбора на " моряците " е Родриго Енрике

Иса е с проблеми в коляното, а Родриго има разтежение в адуктора. И двамата ще отсъстват от терена най-малко две седмици. Нягу е с проблем в менискуса, а Стефан Станчев получи разтежение на последното занятие на варненци. Младият Велислав Василев пък е с вирус.

Така Илиан Илиев повика за срещата с Арда младият нападател от школата на клуба Денислав Василев. Сред избраниците на експерта се завръщат Мартин Минчев, Дани Кики и Лъчезар Йорданов. Последните двама се възстановяваха от травми близо три седмици, а Минчев пропусна мача с Лудогорец поради вирус.

Отборът ще отпътува за Пловдив в четвъртък рано сутринта, където ще организира последната си подготовка пред дуела с новака в efbet Лига. " Моряците " гостуват на Арда в петък от 20:30 часа, като мачът ще се играе на стадион " Локомотив " в Пловдив.

Групата на Черно море : Иван Дюлгеров, Иван Дичевски, Цветомир Панов, Мирослав Енчев, Виктор Попов, Димитриос Хантакиас, Фахд Актау, Васил Панайотов, Аристот Ндонгала, Дани Кики, Патрик Андраде, Емил Янчев, Лъчезар Йорданов, Жордао Кардосо, Илиан Илиев, Мартин Минчев, Жоржиньо, Денислав Ангелов.
 Левски се интересува от бранителя на Черно море Виктор Попов
Млад гений на Черно море впечатли скаутите на Левски

Виктор Попов прави мощен старт на сезона с екипа на " моряците "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР