Треньорът на Черно море Илиан Илиев коментира отпадането на тима

...
Треньорът на Черно море Илиан Илиев коментира отпадането на тима
Коментари Харесай

Илиан Илиев: Направихме непредизвикани грешки, ще гледаме първенството

Треньорът на Черно море Илиан Илиев разяснява отпадането на отбора от ЦСКА с 1:3 в мач от 1/8-финалите в шампионата за Купата на България.

"Малко бяха трансформирали схемата, направихме непредизвикани неточности, дойдохме, постарахме се, дадохме на ЦСКА да вкара гол, искахме да ги затрудним, правихме вярно нещата в последните 25 минути. ЦСКА е нападателен тим, мъчно е да ги пробиеш, след първия гол стана елементарно за тях ", разяснява той.

"Когато допускаш такива неточности е мъчно да победиш, изключително против гранд. Станаха грешките, уповавам се грешките да понижават, обикновено допуснахме 3-ия гол, поиграхме в последните минути. Надявам се да сме свежи за мача в събота с Арда ", добави треньорът.

"ЦСКА играе мощно в отбрана, неточности се позволяват, случи се, не можахме да продължим, гледаме шампионата и това е ", добави Илиев.

"Завършващата фаза, би трябвало да поработим там, грешките са част от играта, при някои хора може да има малко повече отмалялост, само че не може да се оправдаваме с това, имаме добър колектив, споделих неточности се позволяват. Не би трябвало да повтаряме грешките ", сподели в умозаключение треньорът.
function showNative(obj) { setTimeout(function () { if ($( ".suggested-news " ).length > 0) { var nativeAdNumber = $(`.suggested-news`).children().length; var movedFirstRowArticle; var nativeAdd = $(`` + `` + `` + `` + `
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР