Треньорът на Черно море Илиан Илиев говори след контролата срещу

...
Треньорът на Черно море Илиан Илиев говори след контролата срещу
Коментари Харесай

Илиан Илиев: Младите се представят добре, следващото първенство ще им се гласува повече доверие

Треньорът на Черно море Илиан Илиев приказва след контролата против Добруджа, извоювана от " моряците " с 2:1 на стадион " Тича " във Варна

Ето какво сподели наставникът на варненци:.

" За нас контролата бе потребна, игра се покрай това, както се играе в шампионата. Ние търсехме най-важното - тези хора, които нямат толкоз игрови минути да поиграят. Надяваме се другата седмица да създадем още една контрола, с цел да може да се натрупа опит и да не губим този темп от шампионата. Очертава се контролата да е с Локомотив Горна Оряховица, още веднъж във Варна. Най-вероятно инспекцията ще е в събота, само че първо би трябвало да разберем програмата.

Младите, които пристигнаха от старшата, се показаха добре. Те не са за първи път с нас, те бяха през цялата подготовка, тъй че не е учудващо. Доволни сме от тези, които са с нас - Павел Георгиев, Велислав Василев и други Доволни сме от представянето им и се вижда, че израстват с всяка една минута. Може би другото състезание на тях ще им се гласоподава доверие повече. Възстановяването на Файсел Касми и Леандро Андраде върви добре, само че може би другата седмица вероятно ще могат да се вкрючат с тима ", сподели Илиев.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР