Треньорът на Черно море Илиан Илиев говори след днешната контролна

...
Треньорът на Черно море Илиан Илиев говори след днешната контролна
Коментари Харесай

Илиан Илиев: Чакаме чуждестранен нападател

Треньорът на Черно море Илиан Илиев приказва след днешната контролна с Добруджа, приключила 3:3. Специалистът разгласи, че "моряците " чакат нападател, който е от страна отвън Европейския съюз.

"Винаги съм казвал за контролите, че резултатът не е от голяма важност, поради че концепцията е множеството момчета да изиграят цялостни 45 минути. Това, което искахме - да пресираме, да се играе в половината на съперника, го постигнахме. Като цяло съм удовлетворен от представянето на футболистите и в тренировките, и в днешната контрола. Младите са с нас тъкмо поради това - да влизат, да играят и последователно да израстват. Ангел Ангелов до неотдавна беше болен с КОВИД-19, тъй че е обикновено да няма тази физическа прохлада, както и другите, които минаха през тази болест последния месец. Надяваме се това, което виждаме през днешния ден като време, да продължи, вървим по проект, не сме пропущали подготовка и естествено, в случай че заснежи - тогава е проблем ", сподели Илиев.

"Впечатлението за Кайл Спенс е спорно и към този момент не можем да се вземем решение, тъй като Леандро Андраде подвигна летвата и, с цел да вземем подобен футболист като него, ще би трябвало много да чакаме. Търсим нападател, чакаме един да дойде, който не е от Европейски Съюз и му е потребност виза. Към Пабло Гарсия също има интерес от тимове от чужбина. На него му остават 6 месеца до края на контракта и би трябвало съществено да помислим, откакто нямаме късмет да преподпишем, защото има интерес към него от доста места, дали не е по-добре финансово да дадем някаква възвращаемост към клуба. Пабло е във Варна, просто чака да се завършват нещата сред клубовете. Със сигурност, в случай че Пабло Гарсия напусне, би трябвало да намерим още един футболист - вътрешен халф, и един нападател на този стадий, и вероятно външен халф ", добави той.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР