Треньорът на Ботев Азрудин Валентич говори при завръщането на отбора

...
Треньорът на Ботев Азрудин Валентич говори при завръщането на отбора
Коментари Харесай

Валентич: Преди да дойда Ботев не съществуваше като клуб, довечера обявявам бъдещето си

Треньорът на Ботев Азрудин Валентич приказва при завръщането на тима от Кипър. Вали съобщи, че до тази вечер ще разгласи дали ще остане отпред на отбора.
Прочетете още
" Продължаваме да беседваме с управлението на клуба. Имах среща със притежателя Антон Зингаревич след мача през вчерашния ден и в този момент още веднъж ще се обсъдим обстановката. До тази вечер ще мога да отговоря на въпроса дали ще остана отпред на отбора. Разочарован съм, тъй като не успяхме да притеглим качествени състезатели през трансферния прозорец и не реагирахме задоволително добре на загубата на Тодор Неделев поради травма. Платихме доста висока цена за това.

Ако има нещо, което ме нарани, е това, че в първия мач от сезона против Хебър (Пазарджик) нямаше никаква поддръжка към тима от страна на почитателите. Към същия този отбор, който единствено месец по-рано приключи трети и завоюва исторически бронзов орден за клуба. Постигнатото от нас като че ли беше хвърлено в боклука и незабавно беше забравено. Създаде се толкоз отрицателна сила към отбора и това ни се отразява зле, както на играчите, по този начин и на мен ", съобщи Валентич.

" От както пристигнах в Ботев, се усещам уединен и това изстисква силата ми. Феновете не правят оценка това, което постигнахме през предходната акция. Хората, които схващат футбола, ще видят, че преди да дойда, Ботев не съществуваше като клуб, а в този момент е изцяло професионален тим. Това е първият случай, в който губим няколко следващи срещи, и всичко към отбора е цялостен безпорядък. Футболът не работи по този метод. Ако Валентич е най-големият проблем на Ботев сега, вярвайте, че аз в никакъв случай не желая да бъда проблем за клуба.

Беше тежък мач в Кипър, изключително през първите 20 минути. След това успяхме да отговорим на експанзията на съперника, само че АПОЕЛ съумя да означи в самия край. През второто полувреме ние бяхме по-добрият тим на терена, само че не съумяхме да осъществяваме. Нямаше по какъв начин да продължим напред, без да осъществяваме попадение. Считам, че и в двата мача кипърският тим не ни надигра и не беше доста по-добър от нас. Имахме нашите шансове, само че не успяхме да се възползваме от тях ", добави босненският експерт.

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР